Kokkens hverdagsmad.

Signalkrebs

IMG_2614

image

Manden min, er leveringsdygtig i signalkrebs ude fra hans arbejde, så han havde en spandfuld med hjem igår.

Pigerne fik sig en oplevelse, da de spræl-levende fik lov til at gå rundt i køkkenvasken, indtil gryden med vand begyndte at koge, også for lige at tjekke at alle var levende. Ellers skal de kasseres med det samme.

Det var også en god læring for pigerne, at se hele processen fra de levende dyr bliver smidt levende i kogt vand,  dør med det samme, skifter farve undervejs og så se dem ligge på rad og række for lige at køle af og derefter spist.

De var helt vildt gode til at pille dem, men knap så gode til at spise dem. Det gør ikke noget, det var en fornøjelse at se dem så nysgerrige og interessede.

De fik hver især en, tilovers fra aftensmaden, krebs med i madpakken idag. Så er der lidt at tale med de andre i SFO’en om.

Glæder mig til at høre mere i eftermiddag.

Viste du; hvis signalkrebsene ikke bliver indfanget og aflivet, vil de på sigt overtage alle vores vandløb og udrydde vores egne danske og yderst delikate fjordkrebs, da de ingen naturlige fjender har ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokkens hverdagsmad.